Om pokerspelaren Chino Rheem

David Rheem är pokerspelare från Los Angeles i USA. Han är född 1980 och går under smeknamnet ”Chino Rheem”.

Han börjande sin karriär inom stora turneringar 2005 när han ställde upp i World Series of Poker. Där kom han till event 2 i No-Limit Hold’em. Han gick hem med en vinst på ungefär 70 000 kr.

2006 gick det dock lite bättre för Chino Rheem, han kom på andra plats i buy-in no-limit hold’em, vid rebuy eventet. Han nosade på armbandet men kunde inte ta hem segern, Chino Rheem gick dock inte helt lottlös. Som nummer två i eventet fick har ca: 2.2 miljoner kronor. Han var säkert besviken för att han inte vann matchen, men somnade förmodligen med ett leende på läpparna ändå på grund av alla pengar.

Ett par år senare skulle det lossna för honom rejält. 2008 vann han WPT Five-Diamond World Poker Classic och gick därifrån med en pott på hela 10 miljoner kronor. Detta var säkert en av Chino Rheems största ögonblick någonsin. På senare år har det inte alls gått så bra för honom.

Han har även varit i blåsväder på grund av att han har lånat pengar av medspelare. Det uppdagades vid Epic Poker League att han hade högar med skulder och stängdes tillfälligt av tills dessa var betald.

  • I World Series of Poker har han kommit till 3 finalbord och som bäst 7:a, 17 gånger har Chino Rheem gått hem med prispengar från detta event.
  • I World Poker Tour har han vunnit 2 titlar, suttit vid 2 finalbord och gått hem med pengar 4 gånger.

Comments are closed.