Ladda inför Poker SM 2014

Nu är det hög tid att ladda för Poker SM 2014 om du vill vara med och ta chansen att vinna stora pottar samt bli ett känt ansikte i pokerkretsar. Givetvis handlar den om äran, men pengarna är inte helt fel det heller.

Poker SM anordnas av Svenska Pokerförbundet och går av stapeln i oktober varje år. Detta är en förening som grundades av Ken Lennaárd, Koray Saka och Martin de Knijff under 2004. Den drivs helt utan vinstintresse eller utomstående krav. Alla pengar som kommer in återinvesteras i föreningen och ska hjälpa till att främja pokerkulturen.

Poker SM togs över av Svenska Pokerförbundet under 2006 och är det äldsta i sitt slag i Europa. Poker SM startade med tidigare arrangörer redan under 70-talet. Under årens lopp har man spelar pokervarianter som Mörkpoker, Texas Hold’em och det senaste tillskottet Omaha Hold’em.

Alla arrangemang måste köras utanför Sveriges gränser på grund av de rådande lagstiftningarna som finns. Dessa event brukar hållas på Malta där det är mer tillåtande regler kring spel och dobbel. Vid sidan om det fysiska eventet har man också skapat en variant där man spela Poker SM online.

Peder Behr tog hem Poker SM 2013 i Malta under oktober månad och fick en pott på 35 000 Euro, som är ca: 315 000 svenska kronor. Peder är ingen professionell spelare, han spelar mer på amatörnivå. Du har också chansen att vinna samma summa som Peder gjorde! Ta chansen och ladda inför Poker SM 2014, anmäl ditt intresse till Svenska Pokerförbundet idag!

Comments are closed.