ICA gör parodi på bettingbolaget bet365s reklamfilm – Nu! Boom! Nice!

ICAs reklamfilmer har gjort storslam i Sverige och nästan alla älskar dem. Bland annat ICA-Stig och ICA-Jerry har blivit ett par folkkära figurer. Det är roliga och nytänkande reklamfilmer. Nu har man gett sig på att göra en parodi på ett bettingbolag på internet.

Bet365 är en av världens allra största sidor på nätet som erbjuder onlinespel. På sidan kan man spela på odds, casino, poker och bingo. Bet365 grundades redan 1974 och har idag över 3000 anställda och sidan riktar sig till 200 olika länder. Bet365 har uppskattningsvis över 10 miljoner spelare.

Reklamfilmen som ICA gör parodi på är en känd tv-reklam med Jens Hultén som har spelat i Johan Falk-filmerna, varit en karaktär i James Bond-filmen Skyfall och har en roll i den svenska komedin Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann.

Här är originalet, se på den innan ni kikar på ICAs film.

Boom! Nice!

Nu när ni har sett bettingsidan bet365s reklamfilm är det dags för ICAs version.

Det är så bra, så ”spot on”. Man har lyckats att fånga den ursprungliga känslan och snurrat på hela konceptet. Det är humor på hög nivå. Reklamfilmen har fått hyllningar och hundratusentals delningar på internet. Som ni ser på bilden har denna ICA-reklam hela 427 000 visningar på Youtube.

En ny bra reklamfilm från ICA

Vi vill lägga till en liten notis. Med anledning av nationaldagen har ICA gjort en reklamfilm som är baserad på den med Zlatan och Volvo. Så bra!

Se själva https://www.youtube.com/watch?v=8dmxumx-E1M

Comments are closed.