DecemberYra hos Leo Vegas

430x280

LeoVegas sparar inte på krutet ni i december. Det är hög tid för att gasa på ännu mer än vad man gör. Därför har LeoVegas presenterat online casinots DecemberYra för 2014! Men vad menas med det?

Det är enkelt förklarat en julkalender som man bjuder på nu i december under alla dagar fram till nyår. Alla dagar fram till nyår går det att vinna 10 000 kr, alla har chans att vinna 10 000 kr om dagen hos LeoVegas om man har turen med sig. På årets sista dag är det finaldagen och då har en lycklig vinnare chans att vinna, hör och häpna! 1 miljon kronor från LeoVegas!

Du är med i tävlingen när du sätter in 100 kr. För varje hundralapp som du sätter in på spelkonton så får du en chans i dragningen om 10 000 kr varje dag. Gör du insättningen idag är du med och tävlar om 10 000 kr nästkommande dag. Så enkelt är det, du behöver inte anstränga dig mycket för att vara med i LeoVegas stora DecemberYra!

För att din lott i tävlingen ska gälla så måste det insatta beloppet omsättas innan dagen är slut. Den sista december kommer alla insättningar att räknas om till andra lotter som gör att du är med i tävlingen om det stora priset på 1 miljon kronor. För mer information om tävlingen och vilka villkor som gäller vänligen besök leovegas.com och klicka på ”Nyheter” uppe i menyn.

Comments are closed.